Livingbed Classic Kontinental 160x200

Livingbed Classic Kontinental 160x200

18298

8999 kr

Gå til forhandler

Beskrivelse af Livingbed Classic Kontinental 160x200

Livingbed Classic Kontinental seng str. 160x200 cm opbygget med 3 lag i flot hotellook. Springmadras med 2 delt madraskerne, som har 250 5-Zonet pocketfjedre pr. m2 og polstret med polyskum.  Basen er opbygget på en 8 cm træramme med 12 cm skum. Sengen er bolstret med møbelstof i 3 farver ( Lysegrå, Antracit, Sand ), så man kan nøjes med kuvertlagen på topmadrassen. Vælg mellem Medium, Fast eller X-Fast hårdhedsgrad. Incl. Latex Topmadras ( 6 cm ) Latex er et elastisk naturprodukt, som har en god tilpasningsevne og giver en blød liggekomfort. Den 40mm tykke Latexskum har en lang levetid, er selvventilerende og fugtighedsregulerende.

Andre kiggede også på

Livingbed Classic Opbevaring Kontinental 140x200

Livingbed Classic Kontinental seng m/ opbevaring str. 140x200 cm. Sengen er opbygget med 3 lag i flot hotellook. Springmadras med 250 5-Zonet pocketfjedre pr.m2 og polstret med polyskum. Magasin Basen gør at du får et rum til opbevaring og dette tilgås nemt med det smarte pumpesystem. Sengen er bolstret med møbelstof i 3 farver ( Lysegrå, Antracit, Sand ), så man kan nøjes med kuvertlagen på topmadrassen.Vælg mellem Medium, Fast eller X-Fast hårdhedsgrad.Incl. Latex Topmadras ( 6 cm )Latex er et elastisk naturprodukt, som har en god tilpasningsevne og giver en blød liggekomfort. Den 40mm tykke Latexskum har en lang levetid, er selvventilerende og fugtighedsregulerende.

Læs mere

Livingbed Classic Opbevaring Kontinental 120x200

Livingbed Classic Kontinental seng m/ opbevaring str. 120x200 cm. Sengen er opbygget med 3 lag i flot hotellook. Springmadras med 250 5-Zonet pocketfjedre pr.m2 og polstret med polyskum. Magasin Basen gør at du får et rum til opbevaring og dette tilgås nemt med det smarte pumpesystem. Sengen er bolstret med møbelstof i 3 farver ( Lysegrå, Antracit, Sand ), så man kan nøjes med kuvertlagen på topmadrassen.Vælg mellem Medium, Fast eller X-Fast hårdhedsgrad.Incl. Latex Topmadras ( 6 cm )Latex er et elastisk naturprodukt, som har en god tilpasningsevne og giver en blød liggekomfort. Den 40mm tykke Latexskum har en lang levetid, er selvventilerende og fugtighedsregulerende.

Læs mere

Livingbed Classic Opbevaring Kontinental 90x200

Livingbed Classic Kontinental seng m/ opbevaring str. 90x200 cm. Sengen er opbygget med 3 lag i flot hotellook. Springmadras med 250 5-Zonet pocketfjedre pr.m2 og polstret med polyskum. Magasin Basen gør at du får et rum til opbevaring og dette tilgås nemt med det smarte pumpesystem. Sengen er bolstret med møbelstof i 3 farver ( Lysegrå, Antracit, Sand ), så man kan nøjes med kuvertlagen på topmadrassen.Vælg mellem Medium, Fast eller X-Fast hårdhedsgrad.Incl. Latex Topmadras ( 6 cm )Latex er et elastisk naturprodukt, som har en god tilpasningsevne og giver en blød liggekomfort. Den 40mm tykke Latexskum har en lang levetid, er selvventilerende og fugtighedsregulerende.

Læs mere

Livingbed Classic Opbevaring Kontinental 160x200

Livingbed Classic Kontinental seng m/ opbevaring str. 160x200 cm. Sengen er opbygget med 3 lag i flot hotellook. Springmadras med 2 delt madraskerne, som har 250 5-Zonet pocketfjedre pr.m2 og polstret med polyskum. Magasin Basen gør at du får et rum til opbevaring og dette tilgås nemt med det smarte pumpesystem. Sengen er bolstret med møbelstof i 3 farver ( Lysegrå, Antracit, Sand ), så man kan nøjes med kuvertlagen på topmadrassen.Vælg mellem Medium, Fast eller X-Fast hårdhedsgrad.Incl. Latex Topmadras ( 6 cm ) Latex er et elastisk naturprodukt, som har en god tilpasningsevne og giver en blød liggekomfort. Den 40mm tykke Latexskum har en lang levetid, er selvventilerende og fugtighedsregulerende.

Læs mere