Livingbed Lux - Quiltet sommerxvinter Latex topmadras

Livingbed Lux - Quiltet sommerxvinter Latex topmadras

4699

3099 kr

Gå til forhandler

Beskrivelse af Livingbed Lux - Quiltet sommerxvinter Latex topmadras

8 cm tyk Livingbed Lux - Quiltet Topmadras m/ 60mm latex kerne, som har sommerside med 500 g bomuld og vinterside med 500 g uld, så den kan vendes efter årstiden. Latex kernen har små huller, så evt. overskudsvarme nemmere kan passere. Betrækket er påsyet og har punktsyninger, som forhindre at fyldet og betrækket ikke forskubber sig og det giver samtidigt topmadrassen en øget følelse af fasthed. Ved køb af topmadras i b. 160/180/210 cm. kan toppen vælges m/ H-split til dobbelt elevationsseng.

Andre kiggede også på

Livingbed Classic - Latex topmadras

6 cm tyk Topmadras m/ 40mm latex kerne, som giver en blød og behagelig overflade. Latex kernen har små huller, så evt. overskudsvarme nemmere kan passere. Quiltet betræk m/ stretch som er aftageligt og vaskbart v/ 60gr.

Læs mere

Livingbed Lux - Quiltet sommerxvinter Latex topmadras

8 cm tyk Livingbed Lux - Quiltet Topmadras m/ 60mm latex kerne, som har sommerside med 500 g bomuld og vinterside med 500 g uld, så den kan vendes efter årstiden. Latex kernen har små huller, så evt. overskudsvarme nemmere kan passere. Betrækket er påsyet og har punktsyninger, som forhindre at fyldet og betrækket ikke forskubber sig og det giver samtidigt topmadrassen en øget følelse af fasthed.Ved køb af topmadras i b. 160/180/210 cm. kan toppen vælges m/ H-split til dobbelt elevationsseng.

Læs mere

Livingbed Lux - Svane Celsius topmadras

9 cm tyk Livingbed Lux - Svane Topmadras m/ 60mm Celsius skum ( Memory Foam ), som giver en trykaflastende overflade. Skummet er temperaturfølsomt og bliver blødgjort af personens varme/vægt og tager derved perfekt form efter kroppen. Kraftigt quiltet Svanemærket betræk m/ bambusfibre, som giver ekstra fin komfort og et friskt og naturligt søvnmiljø. Toppen har ydermere påsyet 3D fiber materiale i kanten, som sikrer god ventilation, så fugt og sved effektivt transporteres ud af topmadrassen. Betrækket er aftageligt og vaskbar v/ 60 gr.Ved køb af topmadras i b. 160/180/210 cm. kan toppen vælges m/ H-split til dobbelt elevationsseng.

Læs mere

Livingbed Lux - Svane Latex topmadras

Livingbed Lux - Svane Latex Topmadras ( 8 cm ) m/ Svanemærket Bambus betræk. Latex er et elastisk naturprodukt, som har en god tilpasningsevne og giver god liggekomfort. Den 60mm tykke Latexskum har en lang levetid, er selvventilerende og fugtighedsregulerende. Betrækket består af bambus fibre som giver en naturlig åndbar samt antibakteriel overflade. Betrækket er aftageligt og vaskbart v/ 60 gr.Ved køb af topmadras i b. 160/180/210 cm. kan toppen vælges m/ H-split til dobbelt elevationsseng.

Læs mere