Temprakon Zone Delux Kontinental 180x200

Temprakon Zone Delux Kontinental 180x200

33990

16995 kr

Gå til forhandler

Beskrivelse af Temprakon Zone Delux Kontinental 180x200

Temprakon® Zone 3-Lags Delux Kontinentalseng str. 180x200 cm, som som har den originale opbygning med " Timeglas Pocketfjedre og latex polstring " og topmadras med Pulse latex samt temperaturregulerende Outlast betræk. Vælg mellem Møbelstof i 5 flotte farver og 2 sengedesign ( Classic eller Sandwich design ). Temprakon® Zone Delux Kontinentalsengen er opbygget omkring et progressivt fjedersystem, som har en optimeret fjedrehøjde, hvilket skaber den helt optimale dybde i sengen og samtidig skaber en dynamisk liggekomfort, som opleves når man skifter sovestilling.  De progressive 5-Zonet Timeglas Pocketfjedre i Springmadrassen, giver et lille forsigtigt skub så kroppen let kan ændre position og dette betyder samtidig at søvnen forstyrres i mindre grad.  Fjedrene er polstret med åndbar og smidig latex, som gør at Timeglas fjedrene kan give sig 100% efter kroppen.  Vælg mellem Medium eller Fast hårdhedTemprakon® Zone Delux Kontinentalsengen kan både leveres med FULL Size Spring- madraskerne 180x200 cm eller som 2 enkelte madraskerner 90x200 cm, som så holdes på plads at et madrasbetræk. Sengen har derfor samme look uanset valg af kerne. 8 cm Temprakon® Zone Topmadras som har den særligt udviklede og ventilerende Pulse Latex, med betræk i Outlastmateriale der har temperaturregulerende egenskaber. Sengens underdel har også 1-lag Pocketfjedre, som kombineret med Springmadras og Topmadras giver 3-Støttende Lag. Hovedgavl og Ben kan tilkøbes.

Andre kiggede også på

Temprakon Zone Delux Kontinental 140x200

Temprakon® Zone 3-Lags Delux Kontinentalseng str. 140x200 cm, som som har den originale opbygning med " Timeglas Pocketfjedre og latex polstring " og topmadras med Pulse latex samt temperaturregulerende Outlast betræk. Vælg mellem Møbelstof i 5 flotte farver og 2 sengedesign ( Classic eller Sandwich design ).Temprakon® Zone Delux Kontinentalsengen er opbygget omkring et progressivt fjedersystem, som har en optimeret fjedrehøjde, hvilket skaber den helt optimale dybde i sengen og samtidig skaber en dynamisk liggekomfort, som opleves når man skifter sovestilling. De progressive 5-Zonet Timeglas Pocketfjedre i Springmadrassen, giver et lille forsigtigt skub så kroppen let kan ændre position og dette betyder samtidig at søvnen forstyrres i mindre grad. Fjedrene er polstret med åndbar og smidig latex, som gør at Timeglas fjedrene kan give sig 100% efter kroppen. Vælg mellem Medium eller Fast hårdhed8 cm Temprakon® Zone Topmadras som har den særligt udviklede og ventilerende Pulse Latex, med betræk i Outlastmateriale der har temperaturregulerende egenskaber.Sengens underdel har også 1-lag Pocketfjedre, som kombineret med Springmadras og Topmadras giver 3-Støttende Lag.OBS!Str. 140x200 består af 1 stor ( topmadras, springmadras og underdel = ikke 2-delt )Hovedgavl og Ben kan tilkøbes. 

Læs mere

Temprakon Zone Delux Kontinental 180x210

Temprakon® Zone 3-Lags Delux Kontinentalseng str. 180x210 cm, som som har den originale opbygning med " Timeglas Pocketfjedre og latex polstring " og topmadras med Pulse latex samt temperaturregulerende Outlast betræk. Vælg mellem Møbelstof i 5 flotte farver og 2 sengedesign ( Classic eller Sandwich design ).Temprakon® Zone Delux Kontinentalsengen er opbygget omkring et progressivt fjedersystem, som har en optimeret fjedrehøjde, hvilket skaber den helt optimale dybde i sengen og samtidig skaber en dynamisk liggekomfort, som opleves når man skifter sovestilling.De progressive 5-Zonet Timeglas Pocketfjedre i Springmadrassen, giver et lille forsigtigt skub så kroppen let kan ændre position og dette betyder samtidig at søvnen forstyrres i mindre grad. Fjedrene er polstret med åndbar og smidig latex, som gør at Timeglas fjedrene kan give sig 100% efter kroppen. Vælg mellem Medium eller Fast hårdhedTemprakon® Zone Delux Kontinentalsengen kan både leveres med FULL Size Spring- madraskerne 180x210 cm eller som 2 enkelte madraskerner 90x210 cm, som så holdes på plads at et madrasbetræk. Sengen har derfor samme look uanset valg af kerne.8 cm Temprakon® Zone Topmadras som har den særligt udviklede og ventilerende Pulse Latex, med betræk i Outlastmateriale der har temperaturregulerende egenskaber.Sengens underdel har også 1-lag Pocketfjedre, som kombineret med Springmadras og Topmadras giver 3-Støttende Lag.Hovedgavl og Ben kan tilkøbes. 

Læs mere

Temprakon Zone Delux Kontinental 160x200

Temprakon® Zone 3-Lags Delux Kontinentalseng str. 160x200 cm, som som har den originale opbygning med " Timeglas Pocketfjedre og latex polstring " og topmadras med Pulse latex samt temperaturregulerende Outlast betræk. Vælg mellem Møbelstof i 5 flotte farver og 2 sengedesign ( Classic eller Sandwich design ).Temprakon® Zone Delux Kontinentalsengen er opbygget omkring et progressivt fjedersystem, som har en optimeret fjedrehøjde, hvilket skaber den helt optimale dybde i sengen og samtidig skaber en dynamisk liggekomfort, som opleves når man skifter sovestilling. De progressive 5-Zonet Timeglas Pocketfjedre i Springmadrassen, giver et lille forsigtigt skub så kroppen let kan ændre position og dette betyder samtidig at søvnen forstyrres i mindre grad. Fjedrene er polstret med åndbar og smidig latex, som gør at Timeglas fjedrene kan give sig 100% efter kroppen. Vælg mellem Medium eller Fast hårdhedTemprakon® Zone Delux Kontinentalsengen kan både leveres med FULL Size Spring- madraskerne 160x200 cm eller som 2 enkelte madraskerner 80x200 cm, som så holdes på plads at et madrasbetræk. Sengen har derfor samme look uanset valg af kerne.8 cm Temprakon® Zone Topmadras som har den særligt udviklede og ventilerende Pulse Latex, med betræk i Outlastmateriale der har temperaturregulerende egenskaber.Sengens underdel har også 1-lag Pocketfjedre, som kombineret med Springmadras og Topmadras giver 3-Støttende Lag.Hovedgavl og Ben kan tilkøbes. 

Læs mere

Temprakon Zone Delux Kontinental 210x210

Temprakon® Zone 3-Lags Delux Kontinentalseng str. 210x210 cm, som som har den originale opbygning med " Timeglas Pocketfjedre og latex polstring " og topmadras med Pulse latex samt temperaturregulerende Outlast betræk. Vælg mellem Møbelstof i 5 flotte farver og 2 sengedesign ( Classic eller Sandwich design ).Temprakon® Zone Delux Kontinentalsengen er opbygget omkring et progressivt fjedersystem, som har en optimeret fjedrehøjde, hvilket skaber den helt optimale dybde i sengen og samtidig skaber en dynamisk liggekomfort, som opleves når man skifter sovestilling. De progressive 5-Zonet Timeglas Pocketfjedre i Springmadrassen, giver et lille forsigtigt skub så kroppen let kan ændre position og dette betyder samtidig at søvnen forstyrres i mindre grad. Fjedrene er polstret med åndbar og smidig latex, som gør at Timeglas fjedrene kan give sig 100% efter kroppen. Vælg mellem Medium eller Fast hårdhedTemprakon® Zone Delux Kontinentalsengen kan både leveres med FULL Size Spring- madraskerne 210x210 cm eller som 2 enkelte madraskerner 105x210 cm, som så holdes på plads at et madrasbetræk. Sengen har derfor samme look uanset valg af kerne.8 cm Temprakon® Zone Topmadras som har den særligt udviklede og ventilerende Pulse Latex, med betræk i Outlastmateriale der har temperaturregulerende egenskaber.Sengens underdel har også 1-lag Pocketfjedre, som kombineret med Springmadras og Topmadras giver 3-Støttende Lag.Hovedgavl og Ben kan tilkøbes. 

Læs mere