Dunlopillo Pure White Latexmadras

Dunlopillo Pure White Latexmadras

10298

6179 kr

Gå til forhandler

Beskrivelse af Dunlopillo Pure White Latexmadras

16 cm tyk Dunlopillo Pure White Latexmadras, som er opbygget med en vendbar naturlatex-kerne, der har 7 unikke komfortzoner, der gør at madrassen altid tilpasser sig din krop. Dunlopillo benytter markedets højeste kvalitet af naturlatex, som giver god komfort og støtte mange år frem. Den åbenporet naturlatex sikre derudover optimal ventilation, så man ikke får det varmt i løbet af natten. Betrækket kan vaskes på 60 grader og er lamelquiltet med quallofill, som er fugtabsoberende og åndbart. OBS! B. 160-180 cm består af 2 madraskerner i et stort betræk. 15 års graranti mod sætning.

Andre kiggede også på

Dunlopillo Pure White Latexmadras

16 cm tyk Dunlopillo Pure White Latexmadras, som er opbygget med en vendbar naturlatex-kerne, der har 7 unikke komfortzoner, der gør at madrassen altid tilpasser sig din krop. Dunlopillo benytter markedets højeste kvalitet af naturlatex, som giver god komfort og støtte mange år frem. Den åbenporet naturlatex sikre derudover optimal ventilation, så man ikke får det varmt i løbet af natten. Betrækket kan vaskes på 60 grader og er lamelquiltet med quallofill, som er fugtabsoberende og åndbart.OBS! B. 160-180 cm består af 2 madraskerner i et stort betræk.15 års graranti mod sætning.

Læs mere

Dunlopillo Pure Latexmadras

16 cm tyk Dunlopillo Pure Latexmadras, som er opbygget med en vendbar naturlatex-kerne, der har 7 unikke komfortzoner, der gør at madrassen altid tilpasser sig din krop. Dunlopillo benytter markedets højeste kvalitet af naturlatex, som giver god komfort og støtte mange år frem. Den åbenporet naturlatex sikre derudover optimal ventilation, så man ikke får det varmt i løbet af natten. I kanten af madrasser er der møbelstof som føres i 7 farver. 15 års garanti mod sætning.OBS! B. 160-180 cm består af 2 madraskerner i et stort betræk.Ved køb af Dunlopillo topmadras, får madrassen er blødere og mere trykaflastende overflade. Se det store udvalg af topmadrasser under kategorien > Madras > Topmadras.

Læs mere

Dunlopillo Pure Deluxe Latexmadras

21 cm tyk Dunlopillo Pure Deluxe Latexmadras, som er opbygget med en vendbar naturlatex-kerne, der har 7 unikke komfortzoner, der gør at madrassen altid tilpasser sig din krop. Madrassen har et ekstra komfortlag på 5 cm ( indbygget topmadras ), som giver madrassen en mere blød og trykaflastende overflade end Pure og Pure White madrassen. Dunlopillo benytter markedets højeste kvalitet af naturlatex, som giver god komfort og støtte mange år frem. Den åbenporet naturlatex sikre derudover optimal ventilation, så man ikke får det varmt i løbet af natten.Den øverste halvdel af betrækket kan vaskes på 60 grader og er lamelquiltet med quallofil, som er fugtabsorberende og åndbart. Den nederste del har møbelstof som føres i 7 farver.15 års garanti mod sætning

Læs mere